Kuća iz vaših snova

Učestvujte u projektovanju i dizajniranju vaše kuće iz snova

Naši projekti

Montažna kuća 203

Montažna kuća 203

Pogledaj projekat

Montažna kuća 167

Montažna kuća 167

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 153

Montažna kuća 153

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 134a

Montažna kuća 134a

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 134b

Montažna kuća 134b

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 130

Montažna kuća 130

Pogledaj projekat

Montažna kuća 116

Montažna kuća 116

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 112

Montažna kuća 112

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 112

Montažna kuća 112c

Pogledaj projekat

Montažna kuća Berić 112

Montažna kuća 112b

Pogledaj projekat

Brzina gradnje

Za izgradnju sastavnih dijelova (unutrašnji i spoljašni zidovi, tavan, izolacija…), odnosno od početka do gradnje do useljenja potrebno je maksimalnno 45 dana.

Način proizvodnje

Ukupna debljina vanjskih yidova montažne kuće zavisi od klimatske zone i standardima pojedinih država. Drvo je trajno zaštićeno od požara…

Montažne kuće

Osim što su udobnije za stanovanje bolje su i za okolinu. U naše kuće ugrađujemo samo prirodne materijale koji donosi stvaranju ugodne klive u vašem domu.

Projektovanje

Zidovi se prave od velikih zidnih panela (ploča) debljine 130 mm koje su zaštićene od vlage tako što su sa obe strane obložene vlagootpoprnim iverastim…

O montažnim kućama

Montažna kuća Berić - Kanada 1

Šta su montažne kuće?

Pročitajte više

Montažna kuća Berić - Kanada 2

Zašto montažna kuća?

Pročitajte više

Montažna kuća Berić - Kanada 3

Prednosti montažnih kuća

Pročitajte više

Montažna kuća Berić - Kanada 4

Održavanje montažnih kuća

Pročitajte više

Montažna kuća – kolika je zapravo njena dugovječnost ?

Pročitajte više

Ponude i tipovi izgradnje

Izgradnja montažnih kuća je proces koji zahtjeva planiranje, pažljivo izvođenje i primjenu pravih tehnika kako bi se osigurao kvalitet i sigurnost konstrukcije. Pogledajte našu ponudu i odaberite koja Vam najviše odgovara.

U našem asortimanu koristimo samo najkvalitetnije materijale i najnovije tehnologije kako bismo osigurali dugotrajnost i energetsku efikasnost vaše buduće kuće. Naš tim stručnjaka stalno prati najnovije trendove u građevinskoj industriji, te se trudi implementirati inovacije koje će dodatno povećati kvalitetu i funkcionalnost vašeg doma. Od izolacije koja štedi energiju do pametnih sistema za upravljanje kućom, nudimo širok spektar opcija koje će Vaš dom učiniti udobnim i održivim.

Razumijemo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i želje kada je u pitanju izgradnja doma. Zato nudimo mogućnost prilagođavanje naših standardnih modela prema Vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da želite dodatne prostorije, specijalne vrste podova ili prozora, ili čak potpuno jedinstveni dizajn, naš tim je tu da sasluša vaše ideje i pretvori ih u stvarnost. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo kreirati Vaš dom iz snova.

U današnjem svijetu, održivost i ekološka odgovornost su od suštinskog značaja. Naše montažne kuće su dizajnirane sa tim na umu, koristeći materijale koji su ne samo dugotrajni, već i ekološki prihvatljivi. Ponosni smo što možemo reći da su naše kuće energetski efikasne i da minimalno utiču na okolinu. Na taj način, ne samo da ćete imati dom koji je izgrađen da traje, već ćete i doprinjeti očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine.

Kontakt

Adresa:

Prvog krajiškog korpusa 88, Banja Luka 78000

E-mail:

montaznekuceberic@yahoo.com

Telefoni:

065/520-626

066/520-626

051/484-805